Sharp4u Associates 2016-10-21T18:51:11+00:00

Project Description

Sharp4u Associates

Sharp4u Associates is een samenwerkingsverband van zeer ervaren, onafhankelijke en zelfstandige managementadviseurs met focus op onder andere sourcing. Zowel strategie als uitvoering. Wij hebben veel verschillende disciplines in huis, van change management en human resources tot inkoop, onderhandelingen en contractvorming. Deskundigheid op zowel de harde als de zachte kanten zijn noodzakelijk om het gewenste eindresultaat te behalen: een uitstekende sourcingrelatie.

Wij werken het liefst in teamverband. Ook wij optimaliseren op onze kerncompetenties en besteden onderling werk uit. Uw organisatie heeft daarmee op het juiste moment toegang tot de juiste competenties, kennis en expertise. En omdat wij een collectief van zelfstandigen zijn: zonder de dure overhead.

Sharp4u is altijd op zoek naar opdrachten waar we als ondernemers onze creativiteit, energie en enthousiasme in kwijt kunnen. Wij steken graag onze hersens uit de mouwen.

Wij durven ook ‘nee’ te verkopen. Maar als wij ‘ja’ zeggen, dan kunt u op het resultaat vertrouwen: personally committed!

Voor meer informatie over Sharp4u Associates: www.sharp4u.nl

Wil je hier ook tussen staan?

Ben je TPA en wil je hier ook tussen staan? Maak dan nu een account aan.

 

Account aanmaken