Sogeti 2018-04-13T16:27:42+00:00

Project Description

Sogeti is Participant Partner van Outsourcing Hub

Sogeti

Sogeti - The Technology Leaders

The Technology Leaders
Technologie speelt een belangrijke rol in het leven van jouw klanten en medewerkers. En je wilt daar continu op kunnen inspelen. Zo kun je waarde creëren, kosten besparen en snel reageren op nieuwe ontwikkelingen.

Digital Transformation
De digitale transformatie van jouw organisatie brengt ongekende uitdagingen en kansen met zich mee. Het vraagt om een sterke mix van technologie en marketing. Wat je aan de voorkant belooft, moet aan de achterkant waargemaakt worden. Met een consistente customer experience op al je digitale kanalen.

Met ruim 2.500 IT-professionals en digital experts - onze Technology Leaders - maken wij de ‘digital transformation’ van jouw organisatie succesvol.

Digital Technology
We bieden daarvoor end-to-end oplossingen met de focus op Digital, Cloud, Testen en Cybersecurity. Je mag van ons innovatieve oplossingen verwachten. Die realiseren we met digital- en transformation consulting en onze kennis van de nieuwste technologieën zoals Blockchain en Artificial intelligence.

Resultaat door passie voor IT. Daarvoor staan wij bij Sogeti
Doelen we daarmee op vakmanschap? Zeker. Hebben we het dan over plezier en betrokkenheid? Natuurlijk. Maar die passie uit zich vooral door ons niet-aflatende streven om het maximale uit IT én uit mensen te halen. Daarmee maken wij het verschil en bereiken wij het gewenste resultaat.

Missie.
Als innovatieve IT-dienstverlener willen wij betekenisvol zijn binnen elke relatie die wij onderhouden.
Wij willen waarde toevoegen. Het verschil maken. Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. En daarbij graag de verwachtingen overtreffen van klanten, partners én medewerkers. Daarom kiezen we steevast voor langdurige en duurzame relaties. Zodat we ons optimaal kunnen verbinden aan doelen en resultaat bij de klant.

Onze missiestatements:
  • Wij helpen organisaties bij het ontwerpen, realiseren, implementeren, testen en beheren van waardevaste IT-oplossingen;
  • Wij bieden medewerkers een uitdagende, veilige en moderne werkomgeving. Wij waarderen hen en stimuleren persoonlijke ontwikkeling en het nemen van eigen verantwoordelijkheid;
  • Wij inspireren klanten, leveren adequate en toekomstvaste IT-oplossingen en onderscheiden ons door pro-activiteit, pragmatisme en focus op klantwaarde;
  • Wij bouwen aan een netwerk van strategische allianties met partners die ieder de beste oplossing op hun terrein bieden;
  • Wij dragen actief bij aan een duurzame samenleving.

Visie.
Sogeti staat voor resultaat.
Dat resultaat laat zich op meerdere manieren vertalen. De rol van IT in onze samenleving wordt immers met de dag groter en belangrijker. En daarmee ook de impact van ons werk. De ontwikkelingen rondom Internet of Things (IoT), Cloud en Big Data zijn overal om ons heen zichtbaar. Er zijn voorspellingen dat in 2020 ruim 50 miljard apparaten, devices en machines draadloos aan elkaar en via internet gekoppeld zijn. Deze ‘industriële revolutie’ gaat de toekomst bepalen van ons allemaal. Om hier een succesvolle bijdrage aan te kunnen leveren, zetten wij stevig in op innovatie, het vergroten van expertise en het versterken van de klantrelatie.

Strategie.
Hoe wij klanten helpen succesvol te zijn. 
De zakelijke markt digitaliseert in hoog tempo en vraagt daarbij naar flexibiliteit, connectiviteit, kwaliteit en veiligheid. Door ons te focussen op Cloud, Internet of Things, Testen en Security, helpen wij klanten om de digitale transformatie succesvol te maken.

Voor wie werkt Sogeti?
Sogeti werkt binnen sectoren Public, Finance en Private. We hebben een branche- en marktgerichte benadering en onze klanten zitten met name binnen de top 500 van het Nederlandse bedrijfsleven.


Contact opnemen

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Klik dan op de knop hieronder en vul het formulier in.

Neem contact met mij op

   

 

Naar het overzicht van alle aangesloten ICT-leveranciers