Solipsis 2017-09-22T14:40:54+00:00

Project Description

Solipsis is Participant Partner van Outsourcing Hub

Solipsis Managed Services

U de business, wij de ICT

Onze missie is het op een slimme en efficiënte manier oplossen van ICT-vraagstukken op het gebied van informatievoorziening en -beveiliging zodat u zich met vertrouwen en zekerheid optimaal kunt richten op de ontwikkelingen van eigen bedrijfsdoelstellingen.

Uitgangspunt in onze dienstverlening is om naast het waarborgen van continuïteit in de business-ontwikkeling de IT-performance bij onze klanten naar een hoger niveau te tillen. Informatievoorziening is hier een integraal onderdeel van, hierbij kijken wij naar de manier waarop de business en ICT samenwerken bij onze klanten.

U de business, wij de ICT

Onze klanten kenmerken zich door een no-nonsens mentaliteit, zaken gedaan krijgen door middel hoge mate van flexibiliteit, vertrouwen en het opbouwen van een goed partnership. Daarnaast merken wij betrokkenheid door onze stakeholders bij de algehele onderneming en haar medewerkers. Dit past 1 op 1 bij de cultuur binnen Solipsis Managed Services. 

Ingegeven door een vooruitziende blik, en goed begrip van de marktontwikkelingen van de afgelopen jaren, zijn wij ons meer en meer gaan toeleggen op het ondersteunen van ICT aan de dagelijkse bedrijfsvoering en kerntaken van onze klanten. Wij (willen) weten wat er speelt bij onze klanten en, wellicht nog belangrijker, de klanten van onze klanten. Dit geldt zowel voor branche- en klant specifieke ontwikkelingen alsmede secundaire- en primaire bedrijfsprocessen bij onze klanten. Deze verdiepingsslag is voor ons de basis van een werkend business partnership

Daarnaast vraagt informatie management om een doordachte aanpak waarin zowel de meest recente technieken en ontwikkelingen zijn meegenomen. Betrouwbaarheid, dataveiligheid en beschikbaarheid moeten hierin hoofdonderwerpen zijn. Wij adviseren onze klanten op operationeel, tactisch en strategisch niveau hoe ICT het beste ingezet kan worden. 
Hierbij kijken wij (als onderdeel van ons BIP-map proces) naar de manier waarop de business en ICT samenwerken.

Informatie & datamanagement is een geen kwestie van het aanschaffen van ICT infrastructuur alleen. Volgens onze visie kunnen Informatie & data management pas echt plaatsvinden als alle kritische bedrijfsprocessen onder de loep zijn genomen en meetbaar in kaart zijn gebracht.
De goede relatie die wij hebben met onze bestaande klanten en onze voornaamste partners speelt hierin een belangrijk rol. Ook de samenwerking met diverse kennispartners en serviceproviders is de lijn die wij samen met onze klanten hebben ingezet.

U de business, wij de ICT

Contact opnemen

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Klik dan op de knop hieronder en vul het formulier in.

Neem contact met mij op

   

Naar het overzicht van alle aangesloten ICT-leveranciers