SourcingExchange 2016-10-21T18:51:11+00:00

Project Description

SourcingExchange

Als alle members van SourcingExchange in één bedrijf zouden werken, zou het een van de grootste sourcing adviseurs van Nederland zijn.

SourcingExchange is Europa’s grootste platform voor zelfstandige, onafhankelijke sourcing professionals, waar kennis, kunde, tools en opdrachten gedeeld worden.

SourcingExchange is community, toolbox en markplaats. Een community waar zelfstandige professionals kennis uitwisselen, hun professie verder ontwikkelen en netwerken. In de toolbox ontwikkelt SourcingExchange een set van eigen tools en tools van derden, om zijn leden te ondersteunen in hun opdrachten. De marktplaats is de plek waar vraag en aanbod bij elkaar gebracht worden, en waar de interactie tussen leden, leveranciers en klanten wordt gefaciliteerd.

De Outsourcing Hub past perfect binnen deze visie. Leden van SourcingExchange kunnen onder bepaalde voorwaarden toegang krijgen tot het Outsourcing Hub systeem. Zij kunnen hun klanten zo beter adviseren, want ze beschikken over een vollediger, actuelere en objectiever beeld van de IT provider markt. En hun feedback gebruikt Outsourcing Hub om het matching systeem verder te verbeteren.

Outsourcing Hub draagt daarnaast bij aan de kennis en kunde op het platform, en levert specifieke input voor trainingen op het gebied van leverancierselectie en tenders. En als klanten van Outsourcing Hub op zoek zijn naar een goede zelfstandige sourcing professional, helpen we samen de klant aan een goede TPA-match, die bovendien goed thuis is in het systeem van Outsourcing Hub.

SourcingExchange maakt Outsourcing Hub laagdrempelig beschikbaar bij een grote groep adviseurs die vaak als linking pin tussen klant en providers optreden, en die vaak niet de mogelijkheid hebben een goed beeld van de gehele provider markt te onderhouden. Zo draagt SourcingExchange bij aan onze missie om via een slimmer selectieproces IT outsourcing significant en structureel te verbeteren.

Website: www.sourcingexchange.eu.

Wil je hier ook tussen staan?

Ben je TPA en wil je hier ook tussen staan? Maak dan nu een account aan.

 

Account aanmaken