Telengy 2016-10-21T18:51:10+00:00

Project Description

Telengy – Partner en verbinder van de publieke zaak

Telengy

Telengy ondersteunt gemeenten, publieke samenwerkingen en andere overheidsorganisaties in de uitvoering en verbetering van de bedrijfsvoering, dienstverlening en informatietechnologie. Wij richten ons op advies, begeleiding en coaching. Telengy is op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van IT-infrastructuur en (out)sourcingsvraagstukken binnen de overheid. U kunt hierbij denken aan plaatsing van uw IT-omgeving binnen een externe datacenter, gemeentelijk shared service center of de totale ontzorging van uw ICT.

De diensten die Telengy levert op het gebied van IT zijn:

  • Inhoudelijke begeleiding en advies op het gebied van IT-architectuur, de inrichting van sourcingsomgevingen en functionele inrichtingen
  • Ondersteuning bij inkoop en aanbestedingen (opstellen marktuitvraag)
  • Projectmanagement
  • Leveranciers- & contractmanagement

Daarnaast kunnen wij u begeleiden op het gebied van informatiemanagement. Telengy heeft informatieanalisten, ICT-specialisten, architecten en informatieadviseurs. in huis die uw organisatie gereed maken voor de toekomst. Ook kunnen wij u ondersteunen bij uw informatiebeleid. Onze filosofie van ‘gewoon doen’ slaat op onze pragmatische, realistische en resultaatgerichte aanpak. Geen theoretische verhandelingen maar praktische en direct toepasbare adviezen en daadkrachtige ondersteuning. De kernwaarde is kwaliteit, die zichtbaar wordt door specialistische kennis en kunde, gedrevenheid en integriteit. Resultaatgerichte ondersteuning leveren, maar beslist met een prettige en vriendelijke stijl. Voor Telengy staat een duurzame en plezierige relatie voorop.

Voor meer informatie over Telengy: www.telengy.nl

Wil je hier ook tussen staan?

Ben je TPA en wil je hier ook tussen staan? Maak dan nu een account aan.

 

Account aanmaken