Tesorion 2018-05-31T15:48:17+00:00

Project Description

Tesorion is Participant Partner van Outsourcing Hub

Tesorion

Cybersecurity All-in

Helemaal nieuw en tegelijk één en al ervaring. Dat is Tesorion. Onze naam is nieuw, maar onze specialisten hebben al tientallen jaren ervaring met informatiebeveiliging, beheer en cybersecurity.
Tesorion is de samenvoeging van een aantal ondernemingen met eigen specialisaties op het gebied van cybersecurity. Binnen Tesorion zijn deze specialisaties geïntegreerd tot één all-in oplossing. Het maakt Tesorion tot een unieke aanbieder van cybersecurity. Niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten.

Eigen specialisten en eigen software
Bij Tesorion werkt de top van de Nederlandse cybersecurity. Wij kunnen daardoor onze eigen software ontwikkelen. En dat is voor onze klanten wel zo veilig. We zijn niet afhankelijk van oplossingen die derden hebben ontwikkeld en het tempo waarin updates beschikbaar komen.

Totaalvisie op cybersecurity
We hebben een totaalvisie op cybersecurity. Dat kunnen we ons ook permitteren, want juist door de samenvoeging van gespecialiseerde bedrijven hebben wij een diepgaand zicht op alle aspecten die zo essentieel zijn voor de continuïteit van uw organisatie. Wij zorgen voor vertrouwen in het niveau van cybersecurity, van de werkvloer tot de bestuurskamer.

Oplossingen voor complexe organisaties
Onze all-in oplossing voor cybersecurity bewijst zich dagelijks. Ook -en zelfs met name- in complexe organisaties, waarbij dataverlies of hacken ernstige gevolgen kan hebben voor de voortgang van de productie en/of de reputatie van de organisatie.
Wilt u meer weten over onze unieke visie op cybersecurity? Neem dan direct contact op.

Onze visie
Met de opkomst van digitalisering en internet is cybercrime een vast onderdeel van onze wereld geworden. Organisaties proberen zich tegen dreigingen van binnenuit en buitenaf te weren met onder andere virusscanners, firewalls, awareness trainingen en complexe authenticatieprocedures. Tevergeefs. Veel organisaties gaan ervan uit hun digitale beveiliging goed op orde te hebben. Toch hebben de meeste al te maken gehad met cybercriminaliteit. Zelfs zonder dat ze het in de gaten hadden.
 
Hoe is dat bij u geregeld?
Weet u honderd procent zeker dat de continuïteit van uw organisatie is gewaarborgd bij een cyberaanval of een datalek?
 
Cybersecurity organiseren als een lappendeken van deeloplossingen, zoals tot nu altijd gebeurt, is een heilloze route. Automatisering en digitalisering, zowel in de Operationele Technologie (OT), Informatietechnologie (IT) als het Internet of Things (IoT), veranderen voortdurend. En cybercriminelen blijven vooroplopen bij iedere nieuwe ontwikkeling.
 
“We weten het niet beter, we doen het beter.”
– Johan ten Houten, CTO –
 
Veel organisaties hebben naar aanleiding van de toenemende risico’s inmiddels een audit laten uitvoeren en een rapport over de status van hun cybersecurity laten opstellen. Maar de volgende stap, het daadwerkelijk nemen van effectieve maatregelen, blijkt in de praktijk weerbarstig. Tesorion brengt daar als eerste in Nederland definitief verandering in.
 
“De enige manier om cybercrime effectief de baas te worden is door continue alertheid te combineren met een geautomatiseerde reactie.”
– Johan ten Houten, CTO –
 
Het is daarom tijd voor een nieuwe visie op cybersecurity. Het is tijd voor Tesorion.
Een nieuwe totaaloplossing voor cybersecurity, op maat ingericht en beheerd;
 
 • 100% gericht op beheer en continuïteit van uw organisatie
 • Een unieke aanpak: analyse van het digitale landschap, inrichting van een veilige omgeving, beheer en beveiliging met een eigen oplossing
 • Actieve monitoring van eindgebruikersgedrag, systemen en data
 • Direct en gericht ingrijpen door risicoanalyse van geautomatiseerde signalen
 • Eigen software, ontwikkeld door de top van de Nederlandse cybersecurity-engineers

Iedere organisatie -van klein tot groot- krijgt vroeg of laat te maken met cybercrime. In het beste geval merkt u daar wat van. In het slechtste geval nemen derden bezit van uw bedrijfsgegevens of worden uw systemen overgenomen zonder dat u het doorheeft…
 
De digitale wereld is complex en dynamisch
Om succesvol te zijn moet uw organisatie via uiteenlopende systemen en apparaten enorme hoeveelheden data uitwisselen met externen, werken mensen mobiel, vanuit een andere vestiging, of wordt data in de cloud opgeslagen.
 
Maak een einde aan de onzekerheid
Voor bestuurders in zowel de profit als de non-profit sector is het wel duidelijk dat cybercrime hun organisatie kwetsbaar maakt. En dat roept onzekerheden op. Houdt onze beveiliging gelijke tred met de toenemende dreiging? En als er wat gebeurt, hoe houd ik dan de controle? Welke garantie biedt onze huidige cybersecurity dat mijn organisatie in zo’n geval blijft functioneren?
 
Tesorion maakt aan die onzekerheden een eind
De methode van cybersecurity die vanaf de begindagen van internet wordt gehanteerd, is die van de bescherming van afzonderlijke systemen en apparaten. Maar met de snelgroeiende automatisering en digitalisering van systemen en processen, is dat een heilloze, kostbare en vaak ook onveilige weg.
 
Onze all-in visie op cybersecurity gaat uit van beheersing en continuïteit van uw business, de adequate bescherming van uw digitale kernonderdelen, het voorkomen van reputatieschade en het beschermen van uw concurrentiepositie. Onder alle omstandigheden. Zonder onverwachte kosten.
 
Wij zijn werkzaam binnen:
 • Agriculture
 • Chemicals
 • Education
 • Finance & Insurance
 • Government
 • Healthcare
 • ICT & Media
 • Infrastructure
 • Legal
 • Manufacturing & High-Tech
 • Oil & Gas
 • Pharmaceutical
 • Power & Water
 • Retail
 • Transport & Logistics

Contact opnemen

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Klik dan op de knop hieronder en vul het formulier in.

Neem contact met mij op

   

 

Naar het overzicht van alle aangesloten ICT-leveranciers