Two Integrate 2016-10-21T18:51:11+00:00

Project Description

Two Integrate

twointegrate-adviseurs-400x300

Frank Aarts, Managing Director van Two Integrate, heeft meer dan 30 jaar ervaring in ICT sourcing projecten, waarbij naar het gehele plaatje wordt gekeken: de selectie van de ICT Service Provider, de impact op de organisatie en processen en de gevolgen van een andere werkwijze voor de medewerkers.

Aarts: “Waar IT in het verleden een ‘hulpmiddel’ was, is het nu een onderdeel van de strategie. Dit vraagt om een andere werkwijze; niet sec sturen op techniek of projectresultaat, maar meer gericht op diensten die de business ondersteunen. Hierdoor zien we een verschuiving van techniek naar Regie. Een goed functionerende IT (afdeling) stelt de wensen van de klant centraal en bouwt actief aan sterke, open relaties. Een IT afdeling kan alleen goed functioneren als de ICT provider past in het regiemodel.”

Two Integrate ondersteunt en adviseert bij de vraag ‘wat kan naar de cloud’, denkt mee over de aanpassingen in (business)processen, gevolgen voor de betrokken mensen en wat Regie voor uw organisatie inhoudt.

Voor meer informatie over Two Integrate: www.twointegrate.nl

Wil je hier ook tussen staan?

Ben je TPA en wil je hier ook tussen staan? Maak dan nu een account aan.

 

Account aanmaken