Vitendo 2016-12-20T16:53:14+00:00

Project Description

Vitendo

Vitendo

Vitendo betekent “praktisch” en dat is exact hoe wij het aanpakken. Wij vertalen uw bedrijfsdoelstellingen in praktische en implementeerbare oplossingen. Dit doen we vanuit een bedrijfskundige en ICT-gerichte aanpak. Outsourcing en/of insourcing is onze core competentie.

Met bewezen ervaringen en referenties vanuit zowel de vragende als de dienstverlenende kant weten we wat er allemaal bij outsourcing komt kijken. We weten wat er nodig is voor u als klant. Maar we weten ook hoe de leveranciers denken en handelen en gebruiken dit in onze dienstverlening aan u. Samen met Outsourcing Hub weten we bovendien wat er in de markt speelt.

Onze dienstverlening strekt zich uit over alle fasen van het sourcingstraject. Vanaf de eerste oriënterende vraag tot het definiëren van een strategie. Van het selectieproces en de werkelijke transitie tot en met de run, het continu verbeteren tot een eventuele retransitietraject. In alle fases kunnen we u begeleiden, adviseren en ondersteunen bij de implementatie.

Bent u op zoek naar een onafhankelijke, praktische partij die u bij een of meerdere stappen in uw outsourcingavontuur kan assisteren, dan gaan wij graag met u de uitdaging aan. Bij ons staat u als klant, de samenwerking en het resultaat centraal.

We horen graag van u.

Voor meer informatie: OutsourcingM@Vitendo.nl

 

Wil je hier ook tussen staan?

Ben je TPA en wil je hier ook tussen staan? Maak dan nu een account aan.

 

Account aanmaken