Verdonck, Klooster & Associates 2016-10-21T18:51:11+00:00

Project Description

Verdonck, Klooster & Associates

vka-logo-verdonck-klooster-associates-400x300Verdonck, Klooster & Associates (VKA) is een onafhankelijk adviesbureau.VKA adviseert zijn klanten in de publieke en private sector sinds 1985 over strategische projecten met ICT. Onze sourcingpraktijk is gespecialiseerd in trajecten op het gebied van sourcing, leverancierselectie en regie, oftewel de inrichting en de besturing van ICT-dienstverlening. Wij adviseren onze klanten in alle fasen van de sourcing lifecycle: het opstellen van de sourcingstrategie en de businesscase voor sourcing, de leverancierselectie (met (Europese) aanbesteding), de transitie en de fase van dienstverlening.

De ICT-sourcingvraag is méér dan de vraag wie de ICT-voorzieningen gaat leveren: sourcing dient een bijdrage te leveren aan de organisatiestrategie. De doelstelling van sourcing kan bijvoorbeeld liggen op het vlak van verhoging van de kwaliteit van de dienstverlening, vergroting van de flexibiliteit, verkorting van de time-to-market, focus op de core business of toegang tot schaarse expertise. Daarboven dient sourcing in veel gevallen een bijdrage te leveren op het gebied van kostenreductie en taakstelling.

VKA is bij uitstek de partij om u te ondersteunen in uw sourcingbeslissingen en in de uitvoering van sourcingtrajecten. Wij hebben gespecialiseerde adviseurs op het vlak van sourcing, maar ook in gerelateerde domeinen die cruciaal zijn voor succesvolle sourcing, zoals architectuur, security, compliancy, HRM, financieel en juridisch.

VKA is een onafhankelijk adviesbureau, niet verbonden aan enige leverancier, fabrikant of technologie. Dat betekent dat VKA altijd kan adviseren vanuit de behoefte van haar klanten en kan zoeken naar de beste oplossingen voor die klanten. Voor VKA staat het belang van de klant altijd voorop in haar advisering.

Meer informatie: www.vka.nl

Wil je hier ook tussen staan?

Ben je TPA en wil je hier ook tussen staan? Maak dan nu een account aan.

 

Account aanmaken