Artificial Intelligence 2018-03-07T17:54:42+00:00

Artificial Intelligence Software

Artificial Intelligence (AI), ook wel Kunstmatige Intelligentie (KI) genoemd, spreekt behoorlijk tot de verbeelding. De definitie van AI is erg afhankelijk van wie je er om vraagt: als voorbeelden worden genoemd de robots die ‘menselijke’ taken overnemen tot systemen voor spraak- beeld- en taalherkenning.

Je zou kunnen stellen dat “AI staat voor een geautomatiseerd systeem, dat gedrag vertoont waarbij men normaal gesproken verwacht dat er intelligentie voor nodig is” (bron).

Artificial Intelligence development is sterk verwant met Machine Learning: de mogelijkheid voor een machine om niet alleen een opdracht uit te voeren, maar ook bij te leren.

Deze pagina is nog in beta-modus: we zijn druk bezig met het samenstellen van uitgebreide informatie over artificial intelligence. Zo hebben we verschillende cases en praktijkverhalen voor je klaarstaan. Binnenkort meer hierover! Tot die tijd helpen we je graag verder in de zoektocht naar ‘iets’ met artificial intelligence, want… wat is de reden dat je op deze pagina terecht kwam?

Wat Outsourcing Hub voor je kan betekenen

Ben je op zoek naar een artificial intelligence company die je kan helpen met jouw AI vraagstuk? Wil je verschillende machine learning bedrijven met elkaar vergelijken? Of zoek je een onafhankelijke adviseur die je helpt met het in kaart brengen van de gewenste development of software?

Dat is precies waar Outsourcing Hub je bij kan helpen. We verkopen je geen software, we ontwikkelen geen AI-oplossingen en we geven je geen advies. Wat we wél doen, is ervoor zorgen dat jij bij de juiste partij terecht komt. Op basis van 100% objectieve indicatoren. Ons algoritme matcht jouw zoekvraag met de partij die daar het beste op aansluit. Op basis van wat je zoekt, wie je bent en wat je belangrijk vindt. Volledig onafhankelijk. Zodat je zeker weet dat je artificial intelligence partner een goede match is, waar je nog jaren prettig mee samenwerkt.

Ben je benieuwd hoe Outsourcing Hub werkt? Je kunt het gewoon proberen, gratis. Maak gerust een gratis account aan.

Ben je enthousiast over artificial intelligence? Mooi!

  • Met de Lighter Search krijg je direct een (extra light) voorproefje van ons systeem.
  • Wil je direct echt aan de slag? Doe dan een (gratis) Light Search. Met acht basisvragen helpen we je een heel eind op weg in de zoektocht naar de juiste partner. Dit is vergelijkbaar met een marktverkenning.
  • Ben je bezig met een (complex) outsourcing selectietraject omtrent artificial intelligence? Dan is de Standard Search je beste vriend. Hier maak je niet alleen een selectie van de objectief meest geschikte partijen, maar heb je ook de mogelijkheid om (anoniem) het gesprek aan te gaan. Overigens kun je met de Standard Search ook prima verschillende disciplines combineren, zoals bijvoorbeeld cyber security en digitale transformatie of software development (of kies uit de 100+ andere thema’s).

Wil je meer weten over de verschillende searches en hoe Outsourcing Hub bij jou past, bekijk dan eens de productvergelijking. Of neem even contact met ons op, dat mag natuurlijk ook! We helpen je graag op weg.

Kies ook voor Outsourcing Hub

Inmiddels is Outsourcing Hub uitgegroeid tot een volwassen systeem met meer dan 100 geregistreerde IT-providers en wordt er al op meer dan vijftig datapunten gematcht. Bent u benieuwd wat Outsourcing Hub voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen? Hoeveel tijd en kosten u kunt besparen?

Maak dan een gratis account aan, maak uw keuze hieronder.

Ik werk voor één bedrijf

Wij besteden delen van onze IT uit, of overwegen dat te doen. Ik werk als CIO, IT-manager, sourcing / vendor manager, inkoper, contract manager, category manager, of in een soortgelijke functie.

Ik ben CIO of ICT-inkoper bij één bedrijf

Ik werk voor meerdere bedrijven

Mijn werk bestaat uit het adviseren van klanten inzake IT en/of IT outsourcing. Ik ben onafhankelijk en werk als zelfstandige (ZZP) of ik werk voor een adviesbedrijf met meerdere consultants in dienst.

Ik ben adviseur voor meerdere bedrijven

Outsourcing Hub heeft de grootste en meest up-to-date database van artificial intelligence bedrijven Nederland.