Digital transformation 2017-12-21T22:48:52+00:00

Digital Transformation: sleutel naar de toekomst

Digital Transformation zakelijk

Anno 2017 is digital transformation (oftewel digitale transformatie) in volle gang: talloze bedrijven ‘digitaliseren’ hun bedrijf vanwege de vele voordelen die dit met zich mee brengt. Desondanks blijft het een hele kunst om de juiste digital transformation agency te vinden voor een dergelijk traject. Outsourcing Hub helpt om door de bomen het bos te vinden.

Want hoe vind je die digital transformation bedrijven die niet enkel met de rest meepraten? Hoe vind je de IT-leveranciers die daadwerkelijk expertise hebben wat betreft digital transformation zakelijk en daarnaast ook nog bij uw eigen wensen en organisatie passen? Want dát zijn de partijen waar je uiteindelijk mee aan tafel wilt zitten.

Desalniettemin zijn die niet altijd even makkelijk te vinden via bijvoorbeeld Google of je eigen netwerk. Daarbij ben je vaak al een hoop onderzoek & belletjes verder voordat een enigszins geschikte partij gevonden wordt en dan bestaat altijd nog de kans dat het achteraf toch geen ideale match blijkt. Dit kan sneller, goedkoper en beter!

Outsourcing Hub helpt je aan de juiste digital transformation agency

‘De Hub’ is een onafhankelijk platform waarop meer dan 100 IT-providers zijn aangesloten. Dit zijn voornamelijk Nederlandse bedrijven en enkele internationale partijen. Via het systeem kan precies worden aangegeven welke criteria van belang zijn. Zodoende kom je uiteindelijk eenvoudig én objectief uit bij het juiste digital transformation bureau. Zo bespaar je een hoop tijd, kosten en frustratie, bijvoorbeeld vanwege een samenwerkingsverband waar je achteraf gezien totaal niet tevreden mee bent. Zie het dus als een geavanceerd matchingplatform voor vraag en aanbod van IT-diensten waaronder digital transformation. Je kunt dit thema overigens eenvoudig combineren met andere thema’s zoals software development, Internet of Things (IoT) of cyber security.

In één keer naar het juiste digital transformation bedrijf

Het mag dus iets weg hebben van online dating, maar je hebt bij Outsourcing Hub altijd zelf de touwtjes in handen: dit betekent dus dat je zelf gericht en gemakkelijk onderzoek kunt doen voordat je het eerste contact initieert. Vervolgens kun je met de selectie die hieruit voortkomt met deze partijen om tafel gaan zitten. Op deze manier onderzoek je vrijwel alle geschikte partijen waar je eventueel mee kan samenwerken. Wanneer je een dergelijk traject met een ‘traditionele’ aanpak ingaat, werk je dus eigenlijk met oogkleppen op: methodes zoals Google, je eigen netwerk of een adviseur beslaan slechts een klein deel van het beschikbare aanbod, terwijl via Outsourcing Hub vrijwel de gehele markt voor digital transformation bedrijven kan worden onderzocht.

 “Het mag dus iets weg hebben van online dating, maar je hebt bij Outsourcing Hub altijd zelf de touwtjes in handen: dit betekent dus dat je zelf gericht en gemakkelijk onderzoek kunt doen naar een digital transformation bureau, voordat je het eerste contact initieert.”

 “Op zakelijk gebied is het belangrijk dat er een fundamentele verandering binnen de organisatie zelf plaatsvindt: de technische ontwikkelingen moeten namelijk vooral gedragen worden door de mensen zelf, anders is de kans van slagen nihil.”

Richtlijnen voor digital transformation bedrijven

Vooral in dit geval is het belangrijk om digital transformation bureaus goed te kunnen vergelijken: de term ‘digital transformation’ is namelijk nogal een breed begrip. In principe duidt het op de overgang van analoog naar digitaal. Dat hoeft niet per se op zakelijk gebied te zijn, alhoewel we in deze context natuurlijk wel deze vorm van het woord bedoelen. Op zakelijk gebied is het belangrijk dat er een fundamentele verandering binnen de organisatie zelf plaatsvindt: de technische ontwikkelingen moeten namelijk vooral gedragen worden door de mensen zelf. Indien dit niet gebeurt, is de kans van slagen nihil. Let er dus ook op dat bedrijven naast het technische aspect ook ervaring hebben met het culturele aspect van de transformatie: de begeleiding hierin zal van cruciaal belang zijn.

Duik met dit in het achterhoofd gerust het systeem van de Hub in om het eerste onderzoek naar een digital transformation bedrijf te doen. Maak je hierbij geen zorgen om eventuele kosten, je kan eerst even proeven door bijvoorbeeld een Lighter Search uit te voeren: dit is een versimpelde zoekopdracht binnen het systeem die gratis uit te voeren is. Wanneer het bevalt, kun je eventueel overstappen naar een betaald pakket: and that is where the real magic happens. Ook de betaalde onderdelen vallen qua kosten in het niet vergeleken met traditionele adviseurs.

Kies ook voor Outsourcing Hub

Inmiddels is Outsourcing Hub uitgegroeid tot een volwassen systeem met meer dan 100 geregistreerde IT-providers en wordt er al op meer dan vijftig datapunten gematcht. Bent u benieuwd wat Outsourcing Hub voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen? Hoeveel tijd en kosten u kunt besparen?

Maak dan een gratis account aan, maak uw keuze hieronder.

Ik werk voor één bedrijf

Wij besteden delen van onze IT uit, of overwegen dat te doen. Ik werk als CIO, IT-manager, sourcing / vendor manager, inkoper, contract manager, category manager, of in een soortgelijke functie.

Ik ben CIO of ICT-inkoper bij één bedrijf

Ik werk voor meerdere bedrijven

Mijn werk bestaat uit het adviseren van klanten inzake IT en/of IT outsourcing. Ik ben onafhankelijk en werk als zelfstandige (ZZP) of ik werk voor een adviesbedrijf met meerdere consultants in dienst.

Ik ben adviseur voor meerdere bedrijven

Outsourcing Hub heeft de grootste en meest up-to-date database van Nederland in digital transformation zakelijk.