Fintech 2018-03-07T17:21:07+00:00

Fintech development

Voor wie niets zegt, fintech is een samentrekking van ‘finance’ en ‘technology’. Fintech draait om het toepassen van moderne technologie op alles dat met je financiën te maken heeft, zoals betalen, bankieren en beleggen. De financiële sector heeft de afgelopen jaren een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt. De positie van banken en andere spelers in de financiële markt is behoorlijk veranderd. We shoppen, betalen en beleggen anders dan vroeger.

Waar de financiële sector met intens veel wet- en regelgeving te maken heeft, is dat voor fintech niet anders. Dat maakt fintech development soms best ingewikkeld. Des te belangrijker dat je kiest voor de juiste partner voor jouw fintech vraagstuk.

Deze pagina is nog in beta-modus: we zijn druk bezig met het samenstellen van uitgebreide informatie over fintech. Zo hebben we verschillende cases en praktijkverhalen voor je klaarstaan. Binnenkort meer hierover! Tot die tijd helpen we je graag verder in de zoektocht naar ‘iets’ met fintech, want… wat is de reden dat je op deze pagina terecht kwam?

Wat Outsourcing Hub voor je kan betekenen

Ben je op zoek naar een fintech company die je kan helpen met jouw cloud vraagstuk? Wil je verschillende fintech bedrijven met elkaar vergelijken? Of zoek je een onafhankelijke adviseur die je helpt met het in kaart brengen van de gewenste fintech software?

Dat is precies waar Outsourcing Hub je bij kan helpen. We verkopen je geen software, we ontwikkelen geen fintech-oplossingen en we geven je geen advies. Wat we wél doen, is ervoor zorgen dat jij bij de juiste partij terecht komt. Op basis van 100% objectieve indicatoren. Ons algoritme matcht jouw zoekvraag met de partij die daar het beste op aansluit. Op basis van wat je zoekt, wie je bent en wat je belangrijk vindt. Volledig onafhankelijk. Zodat je zeker weet dat je fintech-partner een goede match is, waar je nog jaren prettig mee samenwerkt.

Ben je benieuwd hoe Outsourcing Hub werkt? Je kunt het gewoon proberen, gratis. Maak gerust een gratis account aan.

Ben je enthousiast over fintech? Mooi!

  • Met de Lighter Search krijg je direct een (extra light) voorproefje van ons systeem.
  • Wil je direct echt aan de slag? Doe dan een (gratis) Light Search. Met acht basisvragen helpen we je een heel eind op weg in de zoektocht naar de juiste partner. Dit is vergelijkbaar met een marktverkenning.
  • Ben je bezig met een (complex) outsourcing selectietraject omtrent fintech? Dan is de Standard Search je beste vriend. Hier maak je niet alleen een selectie van de objectief meest geschikte partijen, maar heb je ook de mogelijkheid om (anoniem) het gesprek aan te gaan. Overigens kun je met de Standard Search ook prima verschillende disciplines combineren, zoals bijvoorbeeld cyber security en digitale transformatie of software development (of kies uit de 100+ andere thema’s).

Wil je meer weten over de verschillende searches en hoe Outsourcing Hub bij jou past, bekijk dan eens de productvergelijking. Of neem even contact met ons op, dat mag natuurlijk ook! We helpen je graag op weg.

Kies ook voor Outsourcing Hub

Inmiddels is Outsourcing Hub uitgegroeid tot een volwassen systeem met meer dan 100 geregistreerde IT-providers en wordt er al op meer dan vijftig datapunten gematcht. Bent u benieuwd wat Outsourcing Hub voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen? Hoeveel tijd en kosten u kunt besparen?

Maak dan een gratis account aan, maak uw keuze hieronder.

Ik werk voor één bedrijf

Wij besteden delen van onze IT uit, of overwegen dat te doen. Ik werk als CIO, IT-manager, sourcing / vendor manager, inkoper, contract manager, category manager, of in een soortgelijke functie.

Ik ben CIO of ICT-inkoper bij één bedrijf

Ik werk voor meerdere bedrijven

Mijn werk bestaat uit het adviseren van klanten inzake IT en/of IT outsourcing. Ik ben onafhankelijk en werk als zelfstandige (ZZP) of ik werk voor een adviesbedrijf met meerdere consultants in dienst.

Ik ben adviseur voor meerdere bedrijven

Outsourcing Hub heeft de grootste en meest up-to-date database van fintech bedrijven Nederland.