Software development 2017-12-21T22:47:19+00:00

Software development

development bedrijfVeel bedrijven en organisaties geven er de voorkeur aan om zoveel mogelijk met standaard applicaties te werken en niet zelf software te ontwikkelen of te laten ontwikkelen. Daar zijn goede redenen voor, al is het alleen maar voor de continuïteit van het bedrijf. Want maatwerk software kan al gauw legacy worden en dan ben je verder van huis.

Toch komt het net zo vaak voor dat er geen standaard software bestaat voor de diensten of functie die het bedrijf voor ogen heeft. Of, nog veel vaker, dat standaard software niet geheel voldoet. En dat een kleine aanpassing of aanvulling op de standaard applicatie een wereld van verschil is.

En voor bepaalde nieuwe diensten zal hoe dan ook maatwerk software moeten worden ontwikkeld. Denk aan Internet of Things (IoT), app development, smart homes of blockchain: je zult vaak moeten pionieren om voor te kunnen lopen op de rest.

Enorme vraag naar development bedrijven

Iedereen die wel eens een ICT-gerelateerde website bezoekt, wordt overstelpt met de vacatures voor Javaprogrammeurs, .NETdevelopers en ga zo maar door. Er is ontzettende veel vraag naar en de bomen reiken tot in de hemel als je een goede developer bent. De meeste bedrijven zullen dan ook niet kunnen concurreren met de salarissen en secundaire arbeidsvoorwaarden die nu eenmaal horen bij goed geschoolde softwaredevelopers. En de vraag is natuurlijk ook of het überhaupt noodzakelijk is om een eigen softwaredeveloper in house te hebben. Er zijn genoeg development bureaus die deze diensten bieden.

Maar welke development bedrijven bieden precies dat waarnaar u op zoek bent? En die bovendien passen bij uw organisatie, die kennis over uw sector met kennis over software development of website development kunnen combineren tot waardevolle proposities, of die met een keiharde track record al bewezen hebben wat ze kunnen? Want dat zijn de development bedrijven met wie je aan tafel wilt. Google gaat je daar niet of nauwelijks in verder helpen.

it development

 “Pas als u diep graaft in Google vindt u op de derde pagina de eerste development bedrijven. Maar passen die wel bij uw bedrijf? Hebben ze überhaupt wel capaciteit?”

Hoe vindt u het best passende development bedrijf?

Zoekt u maar eens in Google naar ‘software development’ of ‘website development’. De eerste paar pagina’s gaan puur over wat de definitie van software development is, of welke cursussen u zou kunnen doen op het gebied van applicatieontwikkeling en wat het laatste softwarenieuws op Tweakers is. Dat schiet niet op.

Pas als u diep graaft in Google vindt u op de derde pagina de eerste development bureaus. Maar passen die wel bij uw bedrijf? Hebben ze überhaupt wel capaciteit? Pas de zoekopdracht in Google aan en u komt misschien al wat verder, maar het is onbegonnen werk, dat zal wel duidelijk zijn.

U kunt natuurlijk rondvragen in uw netwerk of in de buurt kijken welke bedrijven IT development als dienst leveren. Misschien is dat al een betere optie, maar hoeveel belletjes en tijd bent u dan verder? En wat als zij net die ene partij die perfect past bij uw uitdaging niet kennen?

Zoeken naar de juiste development bureaus voor uw organisatie

Is er dan een betere manier? Uiteraard. Met Outsourcing Hub kunt u in no-time de best geschikte partijen zoeken en vinden, die passen bij uw bedrijf, bij de industrie waarin uw bedrijf actief is. Bedrijven die passen bij de grootte van uw bedrijf, en zo zijn er nog veel meer filtermogelijkheden. De gegevens zijn bovendien altijd up-to-date, want de IT development bedrijven houden zelf hun gegevens bij.

Onze oplossing is simpel, maar heel effectief, twee kanten op. Zowel voor u als voor de ICT-leverancier. Want het mooiste is als iedereen blij is, nietwaar? Ons systeem koppelt vraag en aanbod in de ICT-sector en allerlei business enabling technologies die daar dicht tegen aan zitten. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een eerste oriëntatie of marktverkenning, een marktconsultatie of RFI, of gewoon een paar koppen koffie om wat wijzer te worden.

Het maakt ook niet uit of het gaat om traditionele outsourcing, nieuwe innovatieve, partnerships, co-creatie, ecosystemen, of ‘gewoon’ een stukje consultancy of project. Waar het om gaat is dat u niet zomaar met iemand in gesprek wilt, maar met iemand die een partij vertegenwoordigt die in potentie goed bij uw bedrijf of organisatie past.

 “Waar het om gaat is dat u niet zomaar met iemand in gesprek wilt, maar met een development bedrijf dat in potentie goed bij uw bedrijf of organisatie past.”

‘Online daten’ voor IT development

Zoals gezegd: bij Outsourcing Hub hebben we daar een mooie oplossing voor gevonden. Het lijkt op ‘online daten’. Al meer dan 100 IT-dienstverleners kunt u  zo vinden, nader onderzoeken en eventueel benaderen via een aantal interactieve stappen.

Deze partijen kunnen meerdere ‘dating’ profielen bijhouden, elk gericht op een bepaald domein of een bepaalde expertise, bijvoorbeeld op software development, of een andere product-marktcombinatie.

Zo matchen we u niet alleen aan de juiste partijen, maar zorgen we er ook voor dat u direct relevante informatie kunt bekijken. En iedere maand komen er nieuwe providers en profielen bij.

Software development bedrijven

IT Development, App development, Software development, Web development?

Software development of IT development is slechts een van de vele thema’s en diensten waarop u kunt u zoeken en kunt matchen via Outsourcing Hub. Naast software development (of app development, het is maar hoe u het noemt) hebt u misschien ook wel behoefte aan een ICT-leverancier die u kan helpen met web development, application management, mobile app development, testing & customization. Afhankelijk van waar u naar op zoek bent, zijn er momenteel in totaal tussen de 60 en 100 geschikte bedrijven die u kunnen helpen met software development. Dat is nog steeds een enorme lijst natuurlijk. Maar deze long list kunt u razendsnel inkorten tot een short list. Door de juiste filters toe te passen, hebt u in een handomdraai een overzicht met topkandidaten waarmee u verder kunt.

Kortom: bent u op zoek naar een geschikte ICT-partner op het gebied van software of app development? Haal uw zoekopdracht eerst even door Outsourcing Hub!

Kies ook voor Outsourcing Hub

Inmiddels is Outsourcing Hub uitgegroeid tot een volwassen systeem met meer dan 100 geregistreerde IT-providers en wordt er al op meer dan vijftig datapunten gematcht. Bent u benieuwd wat Outsourcing Hub voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen? Hoeveel tijd en kosten u kunt besparen?

Maak dan een gratis account aan, maak uw keuze hieronder.

Ik werk voor één bedrijf

Wij besteden delen van onze IT uit, of overwegen dat te doen. Ik werk als CIO, IT-manager, sourcing / vendor manager, inkoper, contract manager, category manager, of in een soortgelijke functie.

Ik ben CIO of ICT-inkoper bij één bedrijf

Ik werk voor meerdere bedrijven

Mijn werk bestaat uit het adviseren van klanten inzake IT en/of IT outsourcing. Ik ben onafhankelijk en werk als zelfstandige (ZZP) of ik werk voor een adviesbedrijf met meerdere consultants in dienst.

Ik ben adviseur voor meerdere bedrijven

Outsourcing Hub heeft de grootste en meest up-to-date database voor software development, app development en website development