Video’s 2017-09-28T18:44:52+00:00

Video’s

Hier vind je een selectie van video’s met uitleg over het hoe en waarom van Outsourcing Hub, interviews en demonstratievideo’s die laten hoe het platform werkt. De meest up-to-date verzameling van video’s vind je op ons Youtubekanaal. Klik hier om je te abonneren op het Youtubekanaal van Outsourcing Hub.

Standard Search & Real time Results

De Standard Search van Outsourcing Hub bevat tientallen vragen die onze matching-engine gebruikt om de best passende IT-providers te vinden. Deze video laat zien welke vragen/criteria beschikbaar zijn en hoe een search in zijn werk gaat.

Standard Search & How to view General and Specific Profiles

Na het upgraden van een Standard Search kun je via de search-resultaten op verschillende manieren meer informatie van de gematchte IT-providers bekijken. Staat een provider niet tussen de zoekresultaten? Dan kun je met behulp van de filters je eerder ingevoerde criteria versoepelen.

Standard Search & Interactive Process (step 1 invite to respond)

Na het upgraden van een Standard Search en het bekijken van de algemene overzichten van gematchte providers, alsmede specifieke informatie van de gematchte profielen per provider, kan je nog een stap verder gaan via het interactieve proces.

Light Search & Real time Results

Via Outsourcing Hub breng je snel de best passende IT dienstverleners in kaart. Met de Light Search kun je binnen 1 tot 2 minuten een gevoel krijgen van hoe dat gaat. De eerste keer kan dat ook veilig in ‘test modus’.

Light Search Connect (Ask Question)

Na het upgraden van een Light Search zijn de resultaten gesorteerd op beste match en kan één van de drie online interactiemogelijkheden worden ingezet. Je kan zelf bepalen welke providers je mee wilt nemen in de online interactie.

Hoe werkt Outsourcing Hub?

In deze animatievideo wordt beknopt uitgelegd wat de problemen en uitdagingen zijn in het outsourcing selectieproces en hoe Outsourcing Hub hiervoor de passende oplossing biedt.

Hoe werkt de Standard Search?

In deze korte animatievideo wordt uitgelegd hoe de Standard Search van Outsourcing Hub werkt. Wil je meer informatie over de Standard Search, kijk dan hier.

Interview Henk Pater @ IT Tomorrow

Oprichter en eigenaar Henk Pater vertelt bij IT Tomorrow hoe hij op het idee is gekomen om Outsourcing Hub op te richten en ook legt hij de werking van het systeem uit.